logo-webnemer-wit

Webnemer Academy

Binnen de Webnemer Academy krijg jij onbeperkt toegang tot alle online marketing cursussen en onze online marketing handboeken. Zo leer je alles over SEO, Google Analytics, bloggen, je eigen SEO teksten schrijven en meer.

De Webnemer Academy is onderdeel van Webnemer en gratis voor alle leden. Log-in om de cursus te bekijken of klik hier om toegang te krijgen

Webnemer Academy

Binnen de Webnemer Academy krijg jij onbeperkt toegang tot alle online marketing cursussen en onze online marketing handboeken. Zo leer je alles over SEO, Google Analytics, bloggen, je eigen SEO teksten schrijven en meer.

De Google Analytics cursus is onderdeel van de Webnemer Academy. Log-in om de cursus te bekijken of klik hier om toegang te krijgen

Meer omzet

Vind zelfs verborgen data en verhoog je ROI

Alle data

Ontdek alle data over jouw bezoekers en klanten

Bespaar tijd

Ontdek alle data die je nodig hebt in slechts minuten 

Dick van der Meer

Trafficmanager

Sebastiaan is een gedreven en creatieve SEO specialist! Een ondernemer met een duidelijke visie en vertrouwen in zijn eigen specialiteit! Met zijn achtergrond in de psychologie weet hij mensen op de juiste manier te benaderen!

Vincent van Schutterhoef

Sales coach

Ik heb al diverse trainingen van Sebastiaan mogen volgen welke hij telkens met enthousiasme geeft. Mede door zijn algehele brede kennis op het gebied van internetmarketing weet hij op iedere vraag een duidelijk antwoord te formuleren.

Pauline Buth

Marketing manager

Sebastiaan traint zijn cursisten op een praktische en concrete manier. Heel erg to the point en precies wat je nodig hebt om met de geleerde stof meteen aan de slag te kunnen. 

SEO Cursus

De SEO Knock-OUT

Jij krijgt de meest waardevolle informatie. Niet alleen op het gebied van SEO, maar ook daar omheen.

Waar begin je, wat heb je nodig, hoe schrijf jij succesvolle SEO-teksten, hoe optimaliseer je jouw website en hoe domineer je in Google?

Met de SEO Knock Out hoef jij niet meer jaloers te zijn op de posities van je concurrenten. Sterker nog, jij ontdekt hoe jij je concurrenten al het werk laat doen en jij er met de bezoekers vandoor gaat!

In talloze modules laten wij stap voor stap zien hoe jij je concurrenten laat investeren in SEO en zonder dat zij het door hebben hun hele strategie blootlegt en ze verslaat in Google en op Social Media.

 

 

Google Analytics Leren

Google Analytics

van data naar klant

  • Ontdek wat echt werkt

    Waar komen je bezoekers vandaan, welke marketingcampagne werkt het beste, zijn al jouw acties wel echt winstgevend?

  • Besteed geen uren, maar minuten

    Verhoog het rendement van al jouw marketingactiviteiten. Haal alle data bovenwater en dat alles zonder uren te zoeken

  • Krijg advies van je eigen marketingadviseur

    Nooit zo maar schieten met hagel of gewoon iets proberen, nee, strategische keuzes maken op basis van cijfers en feiten.

Klaar voor meer klanten?

Krijg meer klanten met deze cursus gebaseerd op feiten, wetenschappelijke onderzoeken en situaties uit de praktijk.

De stappen, de theorieën en alle technieken die onthult worden in de cursus zijn het resultaat van 10 jaar testen, verfijnen, herontdekken en talloze conversie optimalisatie onderzoeken.

Ben je serieus over het generen van meer klanten via jouw website? Dan is hetgeen wat jij nodig hebt, een bewezen proces dat je gemakkelijk kunt volgen. Als jij eenmaal het proces en de methode kent, haal je simpelweg altijd succes.

 

-- Komt binnenkort --

Tom Modderkolk, Copywriter

"Zijn stijl van doceren is zeer overtuigend en prettig. Geen holle woorden maar concrete tips, trucs en argumenten. Kortom, een geweldige docent waar zelfs ervaren schrijvers veel van leren."

Online Marketing Handboeken

Start je eigen blog
Domineer Google
SEO teksten boek

Klaar om jezelf uit te dagen?

Maak van je website je beste werknemer...