Voor en na afbeelding

Een afbeelding, waar jij twee afbeeldingen in kunt plaatsen. De bezoeker switcht met behulp van een scheidingslijn tussen de twee afbeeldingen.

Maak of bewerk jij foto's, help jij mensen met afvallen of spieren opbouwen. Welke voor en na situatie er ook is, jij kunt dit op een mooie en duidelijke manier laten zien met deze module!

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een voor en na afbeelding bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw afbeelding zijn werk goed doet.

Standaard
VoorSelecteer hier de 'voor' afbeelding en de bron waar deze vandaan komt. De voor afbeelding is de afbeelding die links in de module geplaatst zal worden.
Wil jij ook een label toevoegen aan de foto, bijvoorbeeld met een datum of tekst, vul deze dan ook in.
NaSelecteer hier de 'na' afbeelding en de bron waar deze vandaan komt. De na afbeelding is de afbeelding die rechts in de module geplaatst zal worden.
Wil jij ook een label toevoegen aan de foto, bijvoorbeeld met een datum of tekst, vul deze dan ook in.
Dezelfde grootteLet op! Om de module helemaal goed in te stellen, maak je gebruik van afbeeldingen met exact dezelfde grootte.
Stijling
Horizontaal of verticaal?Wil jij de scheidingslijn horizontaal of verticaal plaatsen? Selecteer hier je keuze.
Algemene uitlijningKies hier de algemene uitlijning van je module. Selecteer links, rechts of gecentreerd.
Verplaats bij hoverWil jij dat de scheidingslijn gaat verschuiven wanneer je bezoeker met zijn of haar muis over de afbeeldingen gaat? Kies dan ja. Of wil je dat je bezoeker moet klikken op de scheidingslijn en deze moet verslepen? Kies dan nee.
Uitlijning scheidingslijnSelecteer hier op welk punt jij de scheidingslijn wilt tonen. Onder de 0.5 verplaatst de lijn steeds een stukje naar links. Boven de 0.5 verplaatst de lijn naar rechts.
Kleur scheidingslijnSelecteer hier de kleur voor je scheidingslijn.
Dikte scheidingslijnSelecteer hier het aantal pixels voor de dikte van de scheidingslijn.
Overlay kleurDit is de kleur van de overlay bij hover over de afbeelding. Je ziet door de overlay de geplaatste labels beter. Mocht je niet met labels werken, kijk dan eens of je deze functie wel of niet wilt gebruiken. Druk op het kruisje voor geen overlay.
Stel direct ook de doorzichtigheid van je overlay in.
Geavanceerde optiesBekijk hier wat de geavanceerde opties zijn. Wil jij deze instellingen aanpassen? Kies dan voor ja, vind je deze instellingen al prima? Selecteer dan nee.
* Cirkelbreedte: dit is de breedte van de cirkel die jij in het midden van de scheidingslijn ziet. Hoe hoger het aantal pixels, hoe groter de cirkel.
* Cirkelradius: bij deze instelling kun jij aangeven wat de radius is van het middelste item. Kies je voor 0 px, dan is je cirkel 'ineens' een vierkant. Kies je voor 15 px dan heb je een vierkant met afgeronde hoeken. Bekijk wat jij mooi en duidelijk vindt.
* Triangel grootte: in jouw cirkel/vierkant zie je twee triangels. Stel hier in hoe groot deze triangel moet zijn.
* Triangel kleur: selecteer de kleur voor je triangel.
* Schaduw scheidingslijn: selecteer hier of jij de scheidingslijn een schaduw wilt geven. Kies je voor een schaduw? Stel dan de grootte in en de kleur van je schaduw.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.