Titel - tweekleurig

Wanneer jij een normale kopregel gebruikt, kun je hiervoor maar een specifieke kleur kiezen. Wil jij je titel lekker op laten vallen? Kies dan eens voor deze tweekleurige titel. Je kunt zo net even die nadruk leggen op de complete titel of de nadruk op een bepaald woord.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een titel met twee kleuren bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen zodat jouw titel lekker opvalt.

Standaard
Eerste kopTyp hier de tekst voor het eerste deel van je kop.
Tweede kopTyp hier de tekst voor het tweede deel van je kop.
Ruimte tussen koppenSelecteer hier of jij een lege ruimte wilt tonen tussen de eerste en tweede kop. Kies jij hier voor "ja", vul dan direct in hoe groot deze ruimte mag zijn.
Kleur eerste kopKies hier de kleur voor het eerste deel van je kop.
Kleur tweede kopKies hier de kleur voor het tweede deel van je kop.
UitlijningKies de uitlijning voor jouw tweekleurige kop. Selecteer links, gecentreerd of rechts.
ResponsiefWanneer jij een langere tekst hebt, kan het zijn dat jouw titel niet goed wordt weergegeven op kleinere apparaten. Kies hier op welke apparaten je titel responsief getoond zal worden
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.