Team

Dit is een module om het team te tonen waar jij in werkt.

Deze module kun je overal gebruiken. Op je over ons pagina, je homepage, binnen een van je landingspagina's. Overal waar jij je bezoeker kennis wilt laten maken met je team.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor het tonen van je team bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw team er goed uitziet.

Afbeelding
AfbeeldingsbronKies hier welke bron jij wilt gebruiken voor een afbeelding. Wil jij de afbeelding via een URL inladen of gebruik je een afbeelding uit je mediabibliotheek?
AfbeeldingKies hier de afbeelding vanuit je mediabibliotheek of plaats de URL.
GrootteBepaal de grootte van jouw afbeelding in pixels.
Afbeelding typeKies hier hoe je de afbeelding toont. Simpel of als cirkel of vierkant.
Sectie paddingDit is de ruimte tussen jouw afbeelding en de rand van deze module. Als je dit leeg laat, worden de standaard instellingen gebruikt.
AchtergrondkleurDit is de kleur achter je afbeelding. Deze is niet altijd zichtbaar, bijvoorbeeld wanneer jij een vullende afbeelding hebt. Als jij deze kleur enigszins doorzichtig wilt maken, vul je een percentage in bij "doorzichtig".
Afbeelding stijlWil jij de huidige kleuren behouden? Kies dan voor de stijl "simpel". Als jij de afbeelding in zwart/wit wilt tonen, kies dan voor "grijstinten".
Afbeelding hover effectWil jij de huidige kleuren behouden? Kies dan voor de stijl "simpel". Wil jij de foto een speciaal effect geven, kies dan voor zwart/wit of juist kleur bij hover.
Informatie
NaamVul hier de naam in van je teamlid.
BestemmingVul hier de functie in van je teamlid.
BeschrijvingGebruik deze ruimte om te vertellen over je teamgenoot. Maak het boeiend door expertise te noemen, prestaties, interesses, hobby's en meer.
Content stijlHet blok waar alle tekst in staat (naam, functie en omschrijving) is het content gebied van deze module. Van dit gebied kun je de volgende aspecten instellen:
* Padding: dit is de ruimte tussen de tekst en de rand van het content gebied.
* Achtergrondkleur: stel hier de achtergrondkleur voor het content gebied in.
* Doorzichtig: kies hier een percentage wanneer jij de achtergrond van dit gebied doorzichtig wilt maken.
* Uitlijning: selecteer de uitlijning voor je tekst. Links, gecentreerd of rechts.
* Radius box: met de radius geef je aan of de hoek recht of gebogen is. Het gaat om de hoeken van het gehele gebied. Bij 0 px zijn de hoeken recht.
Aangepaste linkSelecteer hier of jij een link toe wilt voegen aan deze module. Kies je voor "ja", vul dan de URL in en of de link zich mag openen in hetzelfde venster of een nieuw venster.
ScheidingslijnSelecteer hier ja als jij gebruik wilt maken van een scheidingslijn binnen je content gebied.
PositieGeef aan waar de scheidingslijn mag staan.
Opmaak scheidingslijnMaak de scheidingslijn op:
* Stijl: kies voor vast, gestreept, gestippeld of dubbel (minimaal 3 px).
* Kleur: selecteer de kleur van je scheidingslijn.
* Dikte: geef de dikte van je scheidingslijn aan in pixels.
* Breedte: geef de breedte aan voor je scheidingslijn. 100% is over de gehele breedte - je ingestelde padding.
* Uitlijning: heb je niet gekozen voor een lijn over de gehele breedte, dan kun je hier instellen wat de uitlijning van de scheidingslijn is. Kies voor links, gecentreerd of rechts.
* Marges: stel de marges (ruimtes) in voor boven en onder de scheidingslijn.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.