Prijstabel

Wil jij op een overzichtelijke manier je prijs tonen? Doe dit dan met behulp van een prijstabel.

Heb jij meerdere pakketten, dan kun je in deze module de inhoud van je pakketten tonen en de prijzen die erbij horen. Dit is niet alleen handig voor je bezoeker, maar ook voor eventuele upsells van je product/dienst.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een prijstabel bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw tabel zijn werk goed doet.

Prijstabellen
Legenda boxSelecteer hier of jij een legenda box toe wilt voegen aan je prijstabel. In deze box geef jij de legenda weer voor de eigenschappen van je product op dienst.
Stel dat jij aan wilt geven wat een opdrachtgever of klant krijgt binnen bepaalde pakketten. Dan kun je diverse items instellen als legenda en werken met een + of - binnen de eigenschappen van je product of dienst.
PrijstabelHier bewerk je alle prijstabellen, maak je nieuwe aan en kun je gemaakte tabellen kopiëren.
Instellen als uitgelichtWanneer jij je prijstabel gaat bewerken, is dit de eerste instelling die je maakt. Heb jij een uitgelicht product, omdat dat bijvoorbeeld de goedkoopste keuze is op jaarbasis? Maak hier dan een uitgelichte prijstabel van.
De tabel krijgt bovenaan een extra label waar jij een bepaalde tekst in kwijt kunt. Denk aan "goedkoopste keuze", "beste uit de test", "beste investering", etc.
De opmaak van dit blok gebruikt de kleuren die jij ingesteld hebt binnen de customizer.
TitelStel hier de titel in voor je product of dienst.
Prijs waardeStel hier de prijs in voor je product of dienst.
TijdsduurMocht jij de prijs berekenen per uur, per maand of met een andere tijdsduur, vul dan hier de tijdsduur in.
KleurenKies hier de kleuren uit voor je titel, je prijs en de duur.
Daarnaast kun je ervoor kiezen om de prijs een opvallende kleur te geven. Selecteer deze kleur bij "highlight" kleur. De rest van de box kleur je eventueel met de achtergrond kleur.
Voor deze laatste twee kun je instellen dat ze ietwat doorzichtig zijn. Bij 0% is de kleur geheel onzichtbaar, bij 100% is de achtergrond niet doorzichtig.
EigenschappenVul hier alle eigenschappen in van jouw dienst of product. Geef hier ook gelijk de tekstkleur aan van deze eigenschappen.
Gelijke eigenschappenVoor iedere gelijke eigenschap (2, 4, 6, etc) kun je een andere achtergrondkleur instellen. Door deze een andere kleur te geven, kan de tabel er net iets overzichtelijker uitzien.
KnopWil jij een knop tonen onder je prijstabel? Bekijk dan hier hoe je deze op kunt maken.
LettertypeAlles over de instellingen voor je lettertype kun je hier vinden.
Stijl
Achtergrondkleur boxStel hier de algemene kleur in voor de achtergrond van je prijstabel. Heb jij bij iedere tabel individueel de achtergrondkleur ingesteld? Dan zal hier niets veranderen wanneer je voor een andere kleur gaat.
Stel hier ook gelijk in of je de achtergrond doorzichtig wilt maken.
Voeg tussenruimte toeDit is de verticale tussenruimte tussen de prijstabellen. Kies hier eens voor ja, vul een aantal pixels in en kijk hoe dit oogt. Kies voor nee als je geen tussenruimte wilt.
Uitlijning eigenschappenDit is de uitlijning van de eigenschappen die je ingevuld hebt per prijstabel. Kies hier voor links, gecentreerd of rechts.
MarkeerSelecteer hier of jij de titel of prijs wilt markeren met een opvallende kleur. Wil je dit niet, kies dan voor "geen".
Kies jij hier voor een markering? Selecteer dan je kleur naar keuze en of deze doorzichtig moet zijn. Geef de doorzichtigheid aan in percentages.
RandWil jij om je complete tabel een rand? Selecteer dan hier de stijl en de kleur van je rand.
ResponsiefOp kleinere apparaten kan een brede prijstabel zich niet goed tonen. Geef aan of jij gebruik wilt maken van een responsieve weergave, waarbij de tabellen gestapeld te zien zijn i.p.v. naast elkaar.
Er zijn algemene instellingen voor het breekpunt van deze weergave. Wil je deze handmatig instellen, selecteer dan hier het aantal pixels. Onder dit aantal zal de tabel gestapeld te zien zijn.
Knop structuurHeb jij gekozen voor een knop binnen je prijstabel? Kies dan hier wat de marges aan de boven- en onderkant mogen zijn. Speel hier eens mee en kijk wat het beste bij jouw ontwerp past.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.