Afbeeldingengalerij

Wil jij meerdere afbeeldingen in een keer tonen met hetzelfde effect? Gebruik dan een afbeeldingengalerij om dit op een super snelle manier in te stellen.

Al je afbeeldingen krijgen dezelfde stijl, je hoeft ze maar een keer te selecteren en je kunt gemakkelijk de afbeeldingen wisselen wanneer je iets nieuws wilt tonen.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een afbeeldingengalerij bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw galerij zijn werk goed doet.

Algemeen
Lay-outKies hier de lay-out voor je afbeeldingengalerij. Ga voor een rooster, gestapelde afbeeldingen of een raster. Om er een beeld van te krijgen, werkt het handig om hier direct de afbeeldingen toe te voegen, die je in de galerij wilt plaatsen.
Foto'sSelecteer hier de afbeeldingen die in jouw galerij komen te staan.
Grootte afbeeldingKies hier hoe groot de afbeeldingen mogen zijn. Toon jij ze in thumbnail, medium, large of volledige grootte. Bekijk hier goed het bijsnijden van de foto's en of jij nog alles laat zien wat je wilde tonen.
Volgorde weergaveKies voor "normaal" wanneer jij jouw galerij weer wilt geven, zoals je zelf selecteert wanneer je de afbeeldingen kiest. Kies voor "willekeurig" als je galerij iedere keer weer anders mag tonen.
Toon onderschriftenKies hier of jij onderschriften wilt tonen bij de afbeeldingen. Je kunt deze tonen tijdens de hover, altijd of helemaal niet. Onderschriften stel je, per afbeelding, in binnen de mediabibliotheek.
Actie bij klikkenKies hier of jij geen actie wilt, een lightbox of dat je linkt naar een aangepaste URL.
Thumbnail bij navigatieWil jij bij de navigatie een thumbnail tonen van je afbeelding? Selecteer dan ja.
Effect overlaySelecteer hier of jouw overlay een effect mag hebben. Dit effect verschijnt wanneer je bezoeker met zijn of haar muis over de afbeelding gaat.
Icoon tonenKies hier of jij een icoon wilt tonen tijdens de overlay en welke dit dan mag zijn.
Aantal kolommenHoeveel kolommen wil jij tonen in je galerij? Stel dit in voor de desktop, tablet en voor mobiele telefoons. Door links naast het aantal te klikken op het icoontje, kun je wisselen tussen de apparaten.
Stel ook de tussenruimte tussen de afbeeldingen/kolommen in. Dit doe je door het percentage aan te geven.
Stijl
Hover effect afbeeldingWanneer je bezoeker met zijn of haar muis over de afbeelding gaat, kun je (naast een eventuele overlay) ook een effect meegeven aan de afbeelding zelf. Kies hier of jij dit wilt en welk effect dit dan mag zijn.
Rand afbeeldingKies hier of je de afbeeldingen binnen je galerij van een rand wilt voorzien. Selecteer bij de keuze voor een rand direct welke stijl de rand mag hebben, wat de dikte van de rand is en de kleur.
Ronde hoekenStel hier in of jij de hoeken van de afbeeldingen af wilt ronden.
PaddingWil jij extra ruimte rondom je afbeelding? Vul dan hier padding in.
SchaduwSelecteer hier of jij schaduw wilt tonen rondom je afbeeldingen. Stel in waar je deze wilt zien, de kleur van de schaduw en de mate van doorzichtigheid.
Schaduw bij hoverSelecteer hier of jij schaduw wilt tonen bij hover. Stel in waar je deze wilt zien, de kleur van de schaduw en de mate van doorzichtigheid.
OverlayKies hier welke overlay jij wilt tonen wanneer de bezoeker met zijn of haar muis over de afbeelding gaat. Selecteer of jij een vaste kleur wilt of juist een verloop van 2 kleuren.
Vergeet ook niet de mate van doorzichtigheid in te stellen.
LightboxStel de volgende aspecten in voor je lightbox:
* Kleur overlay: stel hier de kleur in voor je overlay.
* Dikte rand: kies de dikte voor de rand van je lightbox.
* Kleur rand: selecteer de kleur van de rand van je lightbox.
* Ronde hoeken: selecteer hier of jouw lightbox ronde hoeken moet vertonen. 0 px is vierkant, hoe hoger het aantal pixels, hoe ronder de 'hoek'.