Afbeelding

Het kan zijn dat jij de module voor een afbeelding al eerder hebt gezien, dit was dan bij onze geavanceerde modules. Bij die module stel je een afbeelding in met hover effect. 

Bij de module die we op deze pagina uitleggen kun jij je afbeelding instellen met gebogen hoeken en gebruik maken van een rand binnen of om de afbeelding. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een onderschrift bij je afbeelding te tonen.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor het plaatsen en opmaken van een afbeelding bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw afbeelding zijn werk goed doet.

Algemeen
Bron afbeeldingSelecteer hier de bron van de afbeelding. Ga jij de afbeelding plaatsen in je mediatheek of via een URL?
FotoKies de afbeelding die jij gaat tonen of de URL van de afbeelding.
Aangepaste grootteWil jij de grootte van je afbeelding aanpassen? Vul dan hier het aantal pixels in.
BijsnijdenSelecteer hier of jij de afbeelding bij wilt snijden in een bepaalde vorm.
UitlijningKies de uitlijning voor de afbeelding die jij gebruikt. Dit is de uitlijning binnen de kolom waarin jij de module plaatst. Kies voor links, gecentreerd of rechts.
OnderschriftSelecteer hier of jij een onderschrift wilt tonen en zo ja, op welke manier. Tijdens de hover, onder de foto of als overlap.
Type linkSelecteer hier of jij een link achter de afbeelding wilt plaatsen en zo ja, op welke manier. Kies voor een URL, lightbox (een vergroting van de foto) of naar het bestand van de afbeelding.
Stijl
PaddingWil jij rondom je afbeelding een vlak tonen met bijvoorbeeld een gekozen kleur? Vul hier dan de padding in tussen de rand van dit vlak en jouw afbeelding. Selecteer een achtergrondkleur om hier een duidelijk beeld van te krijgen.
Stijl rand 1Wil jij een rand om je padding of je afbeelding heen? Selecteer heer dan de stijl van de rand, de dikte, kies een kleur en bepaal of jouw vlak vierkant is of met afgeronde hoeken.
Stijl rand 2Selecteer hier of jij een (extra) rand wilt rondom je afbeelding of aan de binnenkant van je afbeelding. Wanneer jij voor een rand kiest, kies dan de stijl, de dikte en de kleur.
Kies jij bij de laatste twee opties twee keer voor een rand? Dan zul je deze ook twee keer zien. Dit is de binnenste rand van beide.
Speel eens met verschillende type randen en met verschillende kleuren.
Box schaduwSelecteer hier of jij je afbeelding een schaduw wilt geven. Stel de kleur, de plaats en de mate van doorzichtigheid in.
Onderschrift
AlgemeenWanneer jij gekozen hebt om een onderschrift te tonen, stel dan hier onderstaande aspecten in:
* Uitlijning: de uitlijning van het onderschrift. Wil jij het links, gecentreerd of rechts tonen?
* Kleuren: kies de kleur voor het lettertype en voor de achtergrond.
* Doorzichtigheid: kies de doorzichtigheid van de achtergrondkleur. Selecteer een waarde tussen de 0 en 1.
* Padding: geef hier de padding aan, de ruimte tussen de tekst en de rand van de achtergrond.
LettertypeWil jij een ander lettertype dan je standaard ingesteld hebt staan? Kies hier dan voor het lettertype naar keuze.
Maak hier ook de keuze wat betreft grootte van het lettertype en de regelhoogte.