Aankondiging

Met deze module kun jij op een specifieke pagina een aankondiging vertonen in een balk. Deze balk kun je bovenaan of onderin de pagina tonen.

Heb jij bijvoorbeeld een bepaalde actie die alleen die dag geldig is of wil jij je bezoeker een e-book geven? Dit kun je allemaal tonen via een aankondiging.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een aankondiging bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw aankondiging zijn werk goed doet.

Algemeen
PositieSelecteer hier of jij de aankondiging boven- of onderaan de pagina wilt tonen.
IcoonSelecteer hier een icoon om te tonen. Wil jij geen icoon tonen, laat dit dan leeg.
Tekst/inhoudTyp hier de tekst die jij wilt tonen in je aankondiging. Maak dit duidelijk en lekker pakkend.
Type linkKies hier of jij een tekst of knop wilt tonen als call to action.
Link tekstTyp hier de tekst die jij als link wilt tonen of kies de tekst die in jouw knop getoond mag worden.
LinkKies de URL waar jouw tekst of knop naar toe mag verwijzen.
Link URLSelecteer hier in welk tabblad jij je link laat openen. In hetzelfde tabblad of in een nieuw tabblad.
Stijl
Uitlijning tekstSelecteer hier de uitlijning van de tekst binnen je module. Kies hier voor links of gecentreerd.
HoogteKies hier de hoogte van je aankondiging. Let goed op dat de aankondiging niet te groot is op kleinere beeldschermen. Het zou zonde zijn als het halve scherm in het teken staat van je aankondiging en je bezoeker hierdoor het geheel sneller weg klikt.
Kleur achtergrondSpreekt eigenlijk voor zich hè ;). Stel hier de kleur in voor de achtergrond van je aankondiging.
Stijl randWil jij een rand tonen? Selecteer hier dan het type rand. Stel hierna de dikte en de kleur in van je rand.
IcoonHeb jij voor een icoon gekozen? Stel dan hier de grootte en de kleur van het icoon in.
Schaduw tonen?Kies hier of jij een schaduw om je aankondiging wilt tonen. Kies je voor ja, kies dan de kleur, de plaats en de mate van doorzichtigheid voor de schaduw.
Sluit knopHet is natuurlijk wel prettig voor je bezoeker dat hij of zij de aankondiging kan sluiten. Dit wanneer er geen interesse is of diegene misschien al gebruik heeft gemaakt van jouw aanbieding. Geef hier aan welke kleur de sluitknop heeft en hoe groot deze is.
KnopWanneer jij voor een knop hebt gekozen als call to action zie je hier de instellingen voor staan. Kies de kleuren voor je knop, een eventuele rand, de radius van de hoeken en de padding (ruimte tussen de rand van je knop en de tekst).
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.