3D slider afbeeldingen

Wil jij meerdere afbeeldingen tonen in een slider en hier een speels effect aan geven? Probeer dan deze module voor een 3D slider eens.

Je blijft de vorige en volgende afbeelding zien, maar deze draaien als het ware in 3D weg of naar de bezoeker toe. Stel een schaduw in om het geheel helemaal af te maken.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een 3D slider met afbeeldingen bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw slider zijn werk goed doet.

Algemeen
Upload foto'sUpload hier de foto's die jij in je slider wilt tonen. Wanneer je afbeeldingen hebt gekozen, kun je de galerij hier ook bewerken.
Toon onderschriftenSelecteer hier of jij onderschriften wilt tonen onder de afbeeldingen. Deze onderschriften worden uit het mediabestand gehaald (deze kun je zelf instellen bij het uploaden van je media).
Automatisch afspelenSelecteer hier of jij de slider automatisch af laat spelen. Wanneer jij hiervoor kiest, vul dan gelijk de tussenpoos in voor het tonen van de volgende afbeelding.
Kies jij er niet voor om de slider automatisch af te laten spelen, dan zie jij navigatiepijlen verschijnen onder je slider.
Stijl
Stel rand inKies hier of jij een rand wilt tonen om de afbeeldingen in je slider. Als jij dit wilt, stel dan gelijk in welke randen jij wilt tonen (boven, onder, links en rechts in pixels). Kies hierna de kleur van de rand.
Kleur onderschriftHeb jij ervoor gekozen om een onderschrift te tonen? Kies dan hier de kleur voor dit onderschrift.
Kleur navigatiepijlenLaat jij je slider niet automatisch afspelen? Dan zie jij de navigatiepijlen en kun jij hier de kleuren voor instellen.
Wanneer je kiest voor een achtergrond of achtergrond bij hover, kun je ook aangeven of je de achtergrond vierkant is (0%) of rond (100%).