Opvallende tekst

Wil jij de nadruk leggen op een specifieke tekst op je website? Dit kun je doen door je tekst te verwerken in een opvallende tekst. Hier geef je de tekst bijvoorbeeld een slider effect of een type effect.

Of een slider waarbij iedere keer ietsnieuws voorbij komt

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een opvallende tekst bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw opvallende tekst zijn werk goed doet.

Standaard
VoorvoegselDit is de tekst die geplaatst is voor de opvallende tekst. Deze tekst staat gewoon stil en krijgt niet het effect mee.
Opvallende tekstTyp hier de tekst die jij wilt zien met het effect. Je kunt hier meerdere regels toevoegen door op enter te drukken na een ingevulde regel.
AchtervoegselDit is de tekst die geplaatst is na de opvallende tekst. Deze tekst staat gewoon stil en krijgt niet het effect mee.
Effect - typeWanneer je kiest voor het type effect, stel je de volgende factoren in:
* Type snelheid: dit is de snelheid van het type effect. De tijd om een teken van het woord te laten verschijnen. Hoe hoger je getal, hoe langzamer je tekst tevoorschijn komt.
* Snelheid backspace: dit is hoe snel je tekst weer verdwijnt door de backspace.
* Start vertraging: de vertraging voor het starten van het type effect. 5000 staat gelijk aan 5 seconden.
* Backspace vertraging: de vertraging voor het weghalen van de tekst.
* Inschakelen lus: de tekst(en) continu blijven herhalen.
* Laat de cursor zien: kies hier voor ja als je de cursor wilt laten zien na de opvallende tekst en voor het achtervoegsel (indien gebruikt).
* Cursor teken: kies hier het teken voor je cursor.
* Cursor knippereffect: mag jouw cursor knipperen of is hij continu zichtbaar?
Effect - slideWanneer je kiest voor het slide effect, stel je de volgende factoren in:
* Animatiesnelheid: de snelheid van de tekstovergang. Hoe hoger je getal, hoe langzamer de animatie.
* Pauze tijd: de duur van de pauze voor de volgende slide. Hoe hoger het getal, hoe langer de pauze duurt.
* Pauze bij hover: kies ja als de slider moet pauzeren wanneer je bezoeker met zijn of haar muis over de tekst gaat.
Stijl
UitlijningSelecteer de uitlijning voor het complete element.
Ruimte na het voorvoegselDit is de ruimte tussen het voorvoegsel en de opvallende tekst. Geef deze ruimte aan in pixels.
Ruimte voor het achtervoegselDit is de ruimte tussen de opvallende tekst en het achtervoegsel. Geef deze ruimte aan in pixels.
Minimale hoogteWanneer je tekst lang is en naar de volgende regel gaat. Stel dan een minimale hoogte in om te voorkomen dat de pagina springt. Laat dit leeg voor de standaardinstellingen.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.