Opvallende link

Wil jij een (of een rijtje) opvallende link(s) plaatsen? Bijvoorbeeld in je header of in een rij binnen je landingspagina? Kijk dan eens tussen de stijlen van deze opvallende links.

Vooral bij de hover (wanneer je bezoeker met zijn of haar muis over de link gaat) krijgt de link een speciaal effect.

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor opvallende links bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen zodat jouw links zijn werk goed doet.

Titel
TitelsIn dit tabblad bewerk je de titels, kun je nieuwe titels aanmaken en je titels kopiëren.
TitelKies hier een (pakkende) titel.
LinkSelecteer de link waar jij naar wilt verwijzen.
DoelWil jij je link laten openen in hetzelfde venster of in een nieuw venster? Selecteer het hier.
Stijl
Link stijlKies hier de stijl die bij jou past. Bekijk de voorbeelden om een idee te krijgen.
Algemene uitlijningSelecteer of je de link(s) wilt centreren, links uitlijnen of rechts uitlijnen.
Ruimte tussen linksGeef de ruimte aan tussen de link(s). Geef dit aan in pixels. Deze ruimte zie je links en rechts van je link(s).
Link ruimte onderGeef de ruimte aan onder de link(s). Geef dit aan in pixels. Deze ruimte zie je onder de link(s) en kan handig zijn op een mobiel of een tablet.
Mobiele structuurGeef hier aan of je de link(s) op een klein apparaat naast elkaar wilt plaatsen (inline) of onder elkaar (gestapeld).
KleurenStel de kleur in voor je link, de hover en eventueel voor de achtergrond.
RandBij sommige stijlen zie je een rand bij je link(s). Geef aan hoe breed deze mag zijn en welke kleur.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.