Menu

Een menu, je ziet het meestal in een header. Met dit menu kun jij overal op je pagina een menu toevoegen en dat met diverse soorten opmaak.

Ik, Ilse, werk altijd met zelf ontworpen headers. Daarbij kan dit menu ook goed van pas komen. 

logo-webnemer-wit

Tabbladen binnen de module

De module voor een menu bevat meerdere tabbladen. We leggen per tabblad uit welke acties jij allemaal in kunt stellen, zodat jouw menu zijn werk goed doet.

Standaard
MenuKies hier welk menu jouw module mag tonen. Een menu kun je aanmaken in je dashboard en kan bestaan uit hoofd- en submenu's.
WeergaveJe hebt hier de keuze uit verschillende soorten weergaven. Bij de keuzes "accordeon" en "uitgevouwen" zie je je menu alleen veranderen wanneer jij ook submenu's hebt.
Submenu icoonOm een submenu te tonen, kun je hier kiezen voor een icoon. Je kunt een pijl tonen of een plus teken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om geen icoon te tonen. Het submenu schuift wel uit wanneer een bezoeker met zijn of haar muis over het hoofdmenu gaat.
Responsief
Responsieve navigatieHier stel je in hoe je menu er uit mag zien op alle apparaten. Kies voor een hamburger icoon (3 streepjes boven elkaar), een hamburger icoon met "menu" erbij, een menu knop of geen menu.
Navigatie kleurKies hier de kleur voor je gekozen navigatie.
Navigatie uitlijningWil jij de navigatie links, gecentreerd of rechts uitlijnen?
Responsieve layoutWil jij je menu tonen als accordeon, overlay of off canvas? Probeer alle functies eens en kijk wat bij jouw website past.
Kies jij voor accordeon, dan heb je alle instellingen gemaakt voor het design van deze lay-out.
Kies jij voor off canvas of overlay, stel dan de kleuren in van de links, de achtergrond, de uitlijning en het icoon voor een submenu.
Responsief breekpuntSelecteer hier op welke apparaten je responsieve menu zichtbaar is. Je kunt ook kiezen voor alle apparaten, dus ook op de desktop, wanneer jij hier bijvoorbeeld een off canvas menu wilt hebben.
Sluit icoon grootteKies de grootte van het icoon waarmee je bezoeker je menu sluit.
Sluit icoon kleurKies de kleur van het icoon waarmee je bezoeker je menu sluit.
Lettertype
TagStel hier de HTML Tag in voor je tekst. Gebruik maximaal 1 keer een H1 tag per pagina. Kies voor H2 of H3 om aan te geven welke kopjes belangrijk zijn voor Google. H2 is bijvoorbeeld belangrijker dan H3.
LettertypeWil jij het lettertype gebruiken dat je hebt ingesteld via de customizer? Laat dan de instellingen "standaard" en "default" staan. Wil jij een alternatief lettertype gebruiken? Kies hier dan een andere uit.
TekengrootteStel hier je tekengrootte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je tekengrootte voor de tablet en mobiel instellen.
RegelhoogteStel hier je regelhoogte in. Dit doe je in pixels. Klik je op het pijltje naar rechts, dan kun je meteen je regelhoogte voor de tablet en mobiel instellen.
KleurSelecteer hier de kleur die jij je tekst wilt geven.